Innsjekk

INNSJEKK

 

Hos oss sjekker du inn via appen GoBraap.

Betaling direkte i app, eller via «På stedet» med Vipps i Skaun Motorsenter.

 

All info om app, konto, medlemskap og innsjekk finner du i stegene nedenfor

Opprette ny bruker?

Les her først, eller under veis.

Dette eliminerer så si alle feil og spørsmål.

Velkommen til Innsjekk

Registrering og konto

Når du har lastet ned appen, klikker du på Registrer. Fyll inn fornavn og etternavn. Skriv inn e-postadressen din og sjekk at den er riktig. Velg deretter et passord på minst 8 tegn, inkludert minst ett tall. Klikk deretter på registrer. 
En bekreftelses-e-post vil bli sendt til den angitte e-postadressen. E-posten inneholder en lenke som du enten kan klikke på eller kopiere og lime inn i en nettleser. Linken går til en bekreftelsesknapp som du må klikke. Etter å ha klikket på bekreftelsesknappen er kontoen din aktivert og du kan nå logge på appen. 
Gå til hovedmenyen øverst til venstre og velg «Konto». Her fyller du inn all informasjon for å kunne sjekke inn på en bane . 
Fyll inn all informasjon inkludert adresse, land og ICE-kontakt (i nødstilfelle). 
Lisensnummer/Person.ID. Også Startnummer og Transponder ID om du har dette.
(Fødselsnummer kan fylles ut som fødselsdato, med 5x nuller bak.) eks «11028600000».

VIKTIG: Uten all denne info får man opprettet profil, men ikke sjekket inn på bane(r).

Familie og Barn

For å kunne sjekke inn familiemedlemmer under trening, må du legge dem til som egene brukere eller invitere dem til familien din hvis de allerede har opprettet en bruker. 
 
I hovedmenyen velger du » Familie «.
 
For å opprette en ny bruker for barnet, klikk på ikonet øverst til høyre med + .  Fyll inn all info korrekt.
Skriv inn fornavn, etternavn og e-post for den nye brukeren. Hvis personen ikke har en e-postadresse, går det fint og benytte anne epost fra foresatt. E-posten kan ikke være den samme som andre brukere , eller foresatts bruker.  
Lisensnummer/Person.ID.  (Denne finner du på lisenskort i min idrett).
(Fødselsnummer kan fylles ut som fødselsdato, med 5x nuller bak.) eks «11028600000».
Og velg et passord som må inneholde minst 8 tegn, inkludert minst ett tall. Klikk deretter på » Registrer «. Det nye familiemedlemmet er nå synlig i appen under «Familiemedlemmer».
For å invitere en eksisterende bruker/barnekonto, klikk på konfolutten øverst til høyre i menyen. 
Skriv inn brukerens e-postadresse og klikk på » Send invitasjon «. Når brukeren åpner appen sin, vises en melding om invitasjonen til familien din. Når brukeren har takket ja til invitasjonen, er familiemedlemmet synlig under «Familiemedlemmer». 
 
Når du sjekker inn på en bane neste gang, får du alle familiemedlemmer som føreralternativer. 

*Ønsker man og redigere eller legge til info på barns profil må dette gjøres ved og logge inn på denne konto, med opprettet mail adresse og passord. Her kan man fylle inn startnummer, adresse, nærmeste kontakt etc. Dette kan ikke gjøres direkte fra foresatts profil.

Mitt medlemskap

For å få informasjon fra hjemmeklubben din og kunne vise medlemskap, og få medlems pris når du trener, må du legge til hjemmeklubben din under «Mine medlemskap» i hovedmenyen.
 
Klikk på det blå plusset og velg din klubb (MK Trondhjem Racing). Klikk deretter på » Legg til » nederst på siden. Hvis du har familiemedlemmer, vil de vises som alternativer lenger ned. Velg hvilket familiemedlem du vil legge til. Gjenta dette trinnet for alle i familien. 
 
Klubben får nå melding om at du er eller ønsker å bli medlem. Når klubben har godkjent medlemskapet ditt, oppdateres gyldighetsdatoen for medlemskapet ditt i appen. Har du kjøpt Årlig treningskort og kjører gratis vil klubben også oppdatere det.  Alt dette gjøres manuelt fra pc, det anbefales derfor og gjøre dette i god tid før du står på banen, slik at du slipper innsjekk uten klubb pris, før medlemskap er godkjent.

Baner og banestatus

For å finne bane, klikk på » G » nederst i midten av appen. En kartvisning åpnes med alle banene i Norge og Sverige. 
 
– Grønn = Åpent bane knyttet til GoBraap
– Rød = Lukket bane knyttet til GoBraap
– Oransje = Bane som ennå ikke er koblet til GoBraap og vi kan derfor ikke garantere åpningstider, banestatus, anlegg mm. 
 
Banestatus, åpningstider, bilder etc oppdateres av de tilknyttede klubbene selv. 
 
For å legge til et favorittbane, søk opp banen og klikk på den gule stjernen øverst til høyre ved siden av banenavnet. Når stjernen er fylt, legges banen til som favoritt og finnes i favorittlisten din. Du finner favorittlisten øverst til høyre i kartvisningen. 

Sjekk inn og betal

For å kunne sjekke inn på et anlegg må alle kontaktopplysningene dine være fyllt ut i appen. Dette gjelder også hvis du sjekker inn et familiemedlem. 
 
Klikk på » G » nederst i midten av appen. En kartvisning åpnes med alle banene i Norge og Sverige.
– Velg banen du vil trene på. 
– Klikk på » Innsjekking» . 
– Velg sjåfør, bane og gruppe. 
– Kryss av om du vil vise transpondernummeret ditt til klubben for enklere styring av timing. 
– Klikk » Legg til «
 
Gjenta dette for alle familiemedlemmer du vil sjekke inn. 
 
Klikk deretter på » Bekreft «
 
Du får to valg:
– » Direkte betaling «.
Her betaler du direkte via banken din med noen få klikk. Billetten din blir automatisk godkjent, blir grønn og du får en mobilkvittering på at alt er som det skal. 
– » På stedet «
Når du velger «På stedet» må du betale klubben med en hvilken som helst alternativ metode klubben tilbyr. Det kan være kontanter, kort, vipps eller lignende. Klubben må godkjenne betalingen din i systemet før du mottar grønn billett i appen. Du kan ikke begynne å trene før du har en grønn mobilbillett. 

Meldinger og merknader

Klubbene kan kommunisere på en enkel og fleksibel måte med deg når du er sjekket inn via GoBraap. Skjer det for eksempel en ulykke på banen, endret kjøreplan eller informasjon om ferske grillede burgere, kan klubben sende deg et varsel. Varslene vises på startskjermen og også i appen øverst til høyre ved den lille blå klokken. 
 
Hjemmeklubben din kan også sende meldinger til deg som medlem med klubbinformasjon som Dugnader, klubbmesterskap og kommende konkurranser og treninger. Meldinger vises under «Meldinger» i hovedmenyen. 
For spørsmål og eventuell bistand, oppsøk innsjekksbod, kontakt oss via hjemmesiden eller facebook.